Ontwerpwedstrijd gewonnen met team De Aanlegsteiger

Inmiddels staat het in de krant! Dus we mogen echt aan de slag!

De afgelopen weken is er keihard gewerkt met ongelofelijk veel plezier (Sebastiaan van Ruig & Geroest heeft maquette bouwen ontdekt als nieuwe hobby) aan een voorstel om op Bedrijvenpark de Steiger in Almere Haven een mini park / gezellige verblijfsplek te creëren in samenwerking met Ruig en Geroest en Groen en Meer. Samen met Sebastiaan en Wout (stagiair) van Ruig & Geroest hebben we een supergave maquette gemaakt. Terwijl wij grasmatten aan het snijden waren met een laser en goudvissen aan het tekenen in epoxy, was Francois Le Roy (onwijs bedankt!) achter zijn computer hetzelfde beeld aan het creëren in 3D. En als je het naast elkaar ziet is het gewoon bizar hoe gelijk het is en hoe het ook nog lijkt op wat we in ons hoofd hadden toen we nog aan het brainstormen waren. Het is nu al een succes en als we het straks ook echt gaan maken is dat ECHT AWESOME!!!! 😁

Je kan in de 3D omgeving rondkijken via http://www.de-aanlegsteiger.nl en daar kan je ook kijkje nemen in de werkruimtes van de betrokkenen.

Je kan de videopresentatie bekijken via Video presentatie De Steiger

Verder nog de Clipjesfabriek bedankt voor de gave video en Sign en Meer voor de minibestickering op de auto’s. En last but not least Gemeente Almere bedankt voor het uitzetten van de vraag om iets moois te creëren op De Steiger.

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s