SHOP is aangevuld!

Het is alweer heel lang geleden dat ik mijn online shop heb aangevuld met nieuwe producten. Sinds ik van mijn hobby mijn werk gemaakt heb, zijn mijn opdrachten vooral maatwerk. Dit heeft ervoor gezorgd dat het maken van random dingen die mogelijk leuk zijn om te verkopen tot stilstand is gekomen. Helemaal niet erg natuurlijk, maar dit had vooral impact op de dingen die ik maak van leer. En daar ga ik de komende tijd wat aan doen, omdat ik weer vaker achter de naaimachine wil en ook een paar ideeën heb die ik met jullie wil delen.

De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan richten op hergebruik van materialen. Zo heb ik inmiddels een aardige voorraad leer van afgedankte meubels wat nog zeker een ronde mee kan. Daar maak ik onder andere omslagen van voor notitieboekjes. Om het nog leuker te maken voeg ik er een notitieboekje aan toe dat gemaakt is van waterplantenpapier. Zo zijn twee afvalstromen ineens weer waardevolle grondstoffen geworden.

Naast de omslagen van leer, maak ik ook omslagen van washable paper of ook wel vegan leather. Dit materiaal is prachtig gekleurd met natuurlijke kleurstoffen van planten uit Almere. Dit is gedaan door Cynthia Jagtman

De combinatie is nu te koop in mijn SHOP: http://www.etsy.com/shop/TheCrazySmile

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s