More fun on self-made shoes! / Meer plezier op zelfgemaakte schoenen!

More fun on self-made shoes! / Meer plezier op zelfgemaakte schoenen!

More fun on self-made shoes!
More fun on self-made shoes!

Nothing beats handmade leather shoes that you have created yourself. In my case they fit like no other shoe and give me the kick of walking on shoes I made myself. If this is something you want to experience, you can learn how to make your own shoes in the center of Amsterdam.

Check out http://www.jouwstouteschoenen.nl/shoemaking.php

Het is alweer bijna een half jaar geleden dat ik mijn eigen schoenen maakte. Het zijn werkelijk de lekkerste schoenen die ik heb. Niet alleen lopen ze geweldig, het is natuurlijk ook een kick dat ik ze zelf gemaakt heb.

Wil je ook je eigen schoenen maken dan kan je terecht bij www.mijnstouteschoenen.nl.

Heb je wel een idee hoe de ideale schoenen er uitzien, maar je hebt niet het geduld of de behoefte om ze zelf te maken dan moet je eens kijken op de site www.mannaleasa.nl . Samen met de eigenaresse stel je je eigen schoenen samen.

Imagine, Create & Enjoy

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s