Workshop Creatief met Leer

Zaterdag 14 december en zaterdag 21 december verzorgde ik een workshop “Creatief met Leer” in BG-105 in Almere Haven. Het was genieten! Heerlijk om te zien hoe in de loop van de middag de creaties vorm krijgen. Op de foto’s zie je de meeste resultaten van een middagje hard werken. Bijna iedereen wil meer. Ik ga eens nadenken hoe ik dit vaker kan organiseren. 🙂

Ik wil de organisatie van BG-22-24 / BG-105 enorm bedanken voor de mogelijkheid te exposeren en het bieden van de ruimte voor de workshops.Voor meer leuke Exposities, muziek en andere leuke initiatieven in Almere Haven kan je terecht op http://www.bg-22-24.nl/

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s