Workshop leerbewerking in Almere

Workshop leerbewerking door TheCrazySmile

Workshop leerbewerking

Op zondag 14 september 2014 en zondag 12 oktober 2014 verzorgen we workshops leerbewerking in Almere. Tijdens de workshops is het mogelijk kleine lederwaren te maken zoals bijvoorbeeld een armband, telefoonhoesje, etui of eenvoudig tasje. Zie onderaan dit bericht voor een aantal voorbeelden.

De creaties worden volledig met de hand gemaakt. We beginnen met het maken van een patroon, dat we overzetten op het leer om vervolgens de onderdelen uit te snijden en aan elkaar te bevestigen. Dit kan bijvoorbeeld met draad of met zogenaamde holnieten. Er zijn ook materialen aanwezig om leer te bewerken met stempels en zo bijvoorbeeld een armband te maken met je naam, leuke kreet of afbeelding.

TIJD, PLAATS en KOSTEN

TIJD:

Workshop 1 – 14 september 2014 van 10.00 tot 13.00 uur

Workshop 2 – 14 september 2014 van 14.00 tot 17.00 uur

Workshop 3 – 12 oktober 2014 van 10.00 tot 13.00 uur

Workshop 4 – 12 oktober 2014 van 14.00 tot 17.00 uur

Je kunt je aanmelden op TheCrazySmile pagina (Evenementen) op Facebook of via e-mail jimdonline@hotmail.com. AUB alleen per e-mail als je geen Facebook account hebt. Zo houden we het beste overzicht over wie zich heeft aangemeld.

PLAATS:

De workshops vinden plaats in het buurthuis van Vereniging De Buitenkans. Een inspirerende locatie in een prachtige omgeving. Er wordt gezorgd voor drinken en wat te snacken.

Buurthuis De Buitenkans

Een routebeschrijving naar het buurthuis vind je HIER

KOSTEN:

Een workshop van 3 uur kost 24,50 Euro inclusief materialen, drinken en wat kleine versnaperingen. Als je van plan bent een etui of tasje te gaan maken dan is het aan te raden een hele dag te komen. Je betaalt dan voor twee workshops. Tussen 13.00 en 14.00 eten we dan gezamelijk een eenvoudige broodjes lunch. Vergeet niet om je voor beide workshops op dezelfde dag aan te melden als je de hele dag wil blijven.

Betalen voor de workshop bij voorkeur vooraf naar rekeningnummer: NL96RABO0152742190 tav. TheCrazySmile onder vermelding van Workshop + datum. Contant (gepast) betalen is ook mogelijk op de dag zelf. (er is geen PIN aanwezig)

Handig om rekening mee te houden:

  • Als je iets gaat maken voor een specifiek voorwerp, neem dat dan mee zodat je zeker weet dat het gaat passen
  • Weet je nu al welke kleur je nodig hebt tijdens de workshop laat dit dan op Facebook of per mail weten. Als ik de kleur heb liggen neem ik hem mee.
  • Voor het bewerken van leer werken we met scherpe messen en gereedschappen. Deelname kan vanaf 10 jaar, maar tot 14 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.
  •  Als je van plan bent een etui of tasje te gaan maken dan is het aan te raden een hele dag te komen. Ben je dan aan het einde van de dag nog niet klaar, dan krijg je naald en draad mee om het thuis af te maken.
  • Per workshop kunnen 12 mensen deelnemen. Minimale aantal deelnemers voor doorgaan van de workshop is 6.

Voorbeelden:

Workshop leerbewerking voorbeelden

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Jim en Anne

PS: Wil je graag een workshop doen met een groep vrienden / vriendinnen / collega’s? Neem dan contact met mij op via jimdonline@hotmail.com

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s