Workshop leerbewerking bij BG 22-24 The Young Artlab

Zelf iets omzetten van beeld naar creatie is al heel erg leuk, maar misschien is het het nog wel leuker om anderen hiermee te helpen. Vandaag heb ik weer een workshop leerbewerking verzorgd in Almere Haven bij www.bg-22-24.nl. Met 12 deelnemers was het een volle bak en erg gezellig. Hieronder kan je een aantal van de creaties zien die vandaag gemaakt zijn. Waar er in het begin nog wat onzekerheid is over wat je nou op zo’n dag zou kunnen leren maken, ging iedereen aan het einde van de dag met een grote glimlach en tevreden naar huis.

Tijdens de workshop doen we alles met de hand. Het begint bij een mal maken van karton – kiezen van leer – aftekenen – snijden – plakken en dan alles aan elkaar stikken met naald en draad. Eventueel nog wat ijzerwaren als holnieten of drukknopen toevoegen en klaar!

Wil je ook een keer meedoen, volg dan mijn Facebook pagina of deze blog of verzamel een groepje enthousiastelingen en nodig me uit.

Imagine, Create & Enjoy

 

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s