Full Support – Help dromen werkelijkheid worden

Full support!

Jaarlijks vallen er 30.000 jongeren uit voor het afronden van een opleiding. In Almere zijn dit er 1700. Stichting Twisted zet zich samen met vele vrijwilligers in om deze jongeren te begeleiden naar een startkwalificatie op de arbeidsmarkt. Dat verdient steun!

Ik kwam een aantal jaar geleden in contact met Valery Mak (Directeur van Stichting Twisted) en was meteen onder de indruk van haar verhaal en haar missie. Er was meteen een klik en mijn eerste project voor Stichting Twisted was een workshop tassen maken voor het project “Nablijven”. Zo raakte ik ook bekend met Full en nu help ik waar ik kan met workshops en funding.

Recent stond Valery op de cover van Lifestyle Almere en haar verhaal kan  je hier lezen: Valery Mak in Lifestyle Almere

Full is een van de projecten van Stichting Twisted en op de flyer hieronder staat mooi beschreven wat het doel van Full is. Kijk ook op de website van Full voor meer informatie of kijk naar het filmpje:

 

Full support flyer

Ik steun graag dit geweldige initiatief door het geven van workshops en het binnenhalen van funding door het verkopen van de mini wallets die je ook op de foto’s kan zien.

Wil jij Full ook steunen ga da naar mijn SHOP en koop een of meer mini wallets!

Alvast bedankt voor je steun!

Imagine, Create, Enjoy

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s