Chang Yim update

Chang Yim update

Sinds september vorig jaar steun ik de organisatie Bring the Elephant Home bij het redden en verzorgen van olifanten in Azië. Dit doe ik door sleutelhangers in de vorm van een olifant te maken en te verkopen. Ik ben toen ook peetouder geworden van Chang Yim (Lachende Olifant). Gisteren ontving ik een update over hoe het gaat met Chang Yim en een paar foto’s. Omdat veel mensen hebben bijgedragen door de olifantjes te kopen deel ik deze update ook graag breder.

Meer weten? Kijk dan ook op https://thecrazysmile.com/elephant/

Chang Yim 1

Chang Yim 2

Chang Yim 3

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s