Materialenbeurs in Utrecht op 9 januari

Maak je graag allerlei creaties van leer, dan is dit de perfecte kans om zo ongeveer alle bekende leveranciers in een pand te ontmoeten. Op 9 januari is het weer materialenbeurs in Utrecht en deze keer met een feestelijk tintje. De beurs betaat namelijk 10 jaar. Dus deze keer net iets meer dan de grote hoeveelheid materialen, gereedschappen en leer voor het maken van ao tassen en schoenen. Ook de prijzen zijn tijdens de beurs extra scherp.

Je herkent mij makkelijk aan de bruine tas met de smile. 🙂 Tot 9 januari!

Imagine, Create & Enjoy

Materialen Beurs 2016 Utrecht

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s