Weg met de plastic tas!

Weg met de plastic tas! Een eigen tas, beter voor het milieu.

Als ondernemer ontving ik vorige week een brief met het dringende verzoek om per 1 janauri 2016 voor plastic tasjes te laten betalen. Dat gaat prima lukken. Mijn tassen zijn immers van leer en hebben geen gratis plastic tasje nodig. Het onderschrift van de poster, waar ik er twee van ontving, spreekt mij nog meer aan. EEN EIGEN TAS, BETER VOOR HET MILIEU. Nou zie je ook meteen waar ik model van de tas naast de poster vandaan heb. 🙂

Mooi moment voor iedereen die nog niet aan de tas is, om een mooie tas te laten maken. Zie ook de links onder ‘Great stuff by others‘ voor meer geweldige tassen.

Weg met de plastic tas
Tijd voor een tas!

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s