Presentatie: This Bag Is Not For Sale tijdens Materialenbeurs

Presentatie: This Bag Is Not For Sale tijdens Materialenbeurs

De Materialenbeurs bij DHTA in Utrecht is een jaarlijks terugkerend evenement half januari. Dit is wel erg weinig, hebben meer mensen gedacht. Vandaag (30 sept 2017) was een extra Materialenbeurs.

Op de beurs vind je een grote vertegenwoordiging van handelaren in leder en fournituren in Nederland. In Nederland is dit de beste gelegenheid voor tassenmakers om te netwerken, op koopjes te jagen en te kijken wat er zoal wordt aangeboden aan handige machines en gereedschap om leder te bewerken.

Naast lekker shoppen en informatie inwinnen voor een nieuw project, mocht ik vandaag mijn This Bag Is Not For Sale verhaal delen met een volle zaal. This Bag Is Not For Sale is een tassenmerk dat ik in het leven geroepen heb om te kijken wat er allemaal nodig is om een tassenmerk te lanceren. In de presentatie nam ik het publiek mee langs alle vragen die ik beantwoord heb tijdens mijn reis. Ik heb er wel eerlijk bij verteld dat de structuur en het complete beeld is ontstaan tijdens het doen, en dan kost het soms wat extra tijd. Nu het overzicht er is, hoop ik dat de vragen iemand anders kunnen helpen bij het neerzetten van een mooi tassenmerk.

De presentatie die ik vandaag heb gebruikt: Presentatie ThisBagIsNotForSale

Zijn er vragen naar aanleiding van de presentatie? Laat het me weten en ik kijk graag hoe ik kan helpen.

Groeten, Jim

Imagine, Create & Enjoy!

 

 

 

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s