Bring the Elephant Home

In Almere-Buiten is de Sjopping Mol (Pop up store) weer de komende maanden open. Naast de creatieve uitspattingen van 40 Almeerse ondernemers wordt er ook een goed doel gesteund. Het goede doel is Bring the Elephant Home. Bring the Elephant Home zet zich in voor de bescherming van de Aziatische olifant.

Om de Aziatische olifant te steunen heb ik een olifantje ontworpen en een stans van laten maken voor de hangers die je hieronder kan bewonderen. Deze olifantjes kan je kopen in de Sjopping Mol in Almere Buiten of online in mijn shop. De volledige opbrengst gaat de komende weken naar Bring the Elephant Home.

Leather Elephant

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s