Workshop leerbewerking van 14 september 2014

Afgelopen zondag 14 september verzorgde ik samen met Anne een workshop leerbewerking in het buurthuis van de Buitenkans. Na een korte uitleg over de materialen en gereedschappen ging iedereen met zijn eigen creatie aan de slag. Door het prachtige weer konden we een deel van de werkzaamheden ook buiten doen en zeker met de plek van het buurthuis is dat een feest. De resultaten van de workshop zijn super en de foto’s spreken voor zich. Dorus maakte van tuigleer een stoere schede voor zijn mes.  Merlin maakt al een tijdje de mooiste mutsen en wilde graag labels maken voor de finishing touch. Sam zat verlegen om een kleine tas voor de spullen die hij dagelijks meedraagt. Anne heeft voor zichzelf een mooie iPad cover en telefoonhoes gemaakt.

Iedereen ging zeer tevreden met de dag en het resultaat naar huis. Bedankt voor het enthousiasme en creatieve bijdrage aan deze top dag.

12 oktober 2014 is de volgende workshop en terwijl ik dit schrijf lijkt deze al volledig vol. Kijk op https://thecrazysmile.com/workshops voor de workshop planning.

Workshop leerbewerking 14 september

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s