The Moonshot Cup!

Header Web Moonshot.png

Spannend!

Al een tijdje wordt er hard gewerkt aan de Moonshot Cup. Met hulp van allemaal Almeerse Makers is het van een tekening gegroeid naar een product waar ik trots op ben. Afgelopen weekend is het hele verhaal en het maken geweldig vastgelegd door Tim Botter. De komende weken bereiden we een crowdfunding campagne voor om alles wat nodig is om de beker in grote aantallen te produceren en distribueren mogelijk te maken. Belangrijke voorwaarde voor het slagen van een crowdfunding campagne is het bereiken van de potentiële klant. 😁 En hierbij maak ik graag gebruik van jullie hulp.

Aangezien social media geen garantie geeft dat iedereen de boodschap ontvangt, ben ik begonnen met het verzamelen van e-mailadressen van de mensen die niets van dit avontuur willen missen. Hoor jij daar ook bij?

Je kan je aanmelden voor de nieuwsbrief via deze link: https://t.co/ndrFboRMAm

En delen wordt natuurlijk zeer gewaardeerd! 😘

Met grote dank aan: Steven Ra M Aker voor het 3D tekenen en Steven en Ludo M. Thijssen voor het 3D printen, Wanda Entjes voor het maken van de bekers, Waldi van Kogelenberg voor de prachtige tekeningen, Tim Botter voor het filmen en iedereen die tot nu geholpen heeft met enthousiasme en advies. Nu op naar de echte lancering. 

 

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s