Fashion shoot op NDSM-werf

Inmiddels alweer enige tijd geleden (14 april 2018) heeft Erwin Budding (www.erwinbudding.nl) op prachtige wijze een aantal creaties van mij en van YJLB vastgelegd. Met grote dank aan @amodelnamedsteve for making it look good!

Leuk om te vermelden is dat de zwarte jas gemaakt is van leer dat ooit op een bankstel zat en het leer van de witte jas een vloerkleed is geweest. De groene jas van YJLB is gemaakt van een legertent. Upcycling kan dus erg cool zijn!

YJLB – Zwarte sneakers, groene jas en zonnebrillen

TheCrazySmile – Zwarte, witte en beige jas, armband en tas.

Imagine, Create & Enjoy

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s