Growing Green Speld

Op 1 februari 2018 kreeg ik de Growing Green Speld uitgereikt in het stadhuis van Almere. Een hele leuke verrassing na een al even leuke modeshow met allemaal duurzame creaties, waaronder een twee van mijn ontwerpen gemaakt van leer dat al een carrière achter de rug had als bankstel en als vloerkleed.

Deze zomer werd ik benaderd door Growing Green Cities voor een interview om te vertellen over mijn activiteiten, waar ik de speld aan te danken heb. Dit is leuk vastgelegd op de site van de Floriade. Hier lees je het hele interview: https://www.floriade.nl/nl/blog/een-digitale-etalage-van-creatief-almere/

Growing Green Speld

Do you like it?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s